Scout Mobility

Scout Mobility is een nieuwe en flexibele fabrikant van, door in Nederland ontwikkelde, elektrische rolstoelen en klant-specifieke aanpassingen voor deze rolstoelen. Ons bedrijf is gefundeerd op jarenlange ervaring bij gerenommeerde fabrikanten in de mobiliteitsbranche. Die kennis en ervaring gebruiken we om onze klanten de best mogelijke oplossing en service te bieden.

Wij zijn een jong en flexibel bedrijf dat samen met de klant de best mogelijk mobiliteitsoplossing kan en wil creëren voor zijn of haar situatie, luisteren naar de klant is voor ons het belangrijkste uitgangspunt. Wij zijn trots op onze Nederlandse oorsprong en gaan voor Nederlandse ontwerpkwaliteit, de gebruiker moet tenslotte jarenlang op onze stoelen kunnen vertrouwen.

www.scoutmobility.nl

Avodesch

Avodesch voorziet haar afnemers niet alleen in schoonmaakproducten maar eerst en vooral bieden wij oplossingen aan die gebaseerd zijn op onze passie, vakkennis en ruim 24 jaar ervaring.

Wij bieden je een breed en diep assortiment producten, materialen en diensten voor een efficiënte en resultaatgerichte schoonmaak. Wij richten ons op tal van sectoren die zijn onderverdeeld in schoonmaakbedrijven, horeca, scholen, instellingen, grootkeukens, gezondheidszorg, sport en recreatiebedrijven, bedrijfskantoren en industriële ondernemingen.

www.avodesch.nl