Hans van breukelen nieuwe ambassadeur van stichting de voetbaldroom

6 september 2023

Voetballegende Hans van Breukelen heeft zich recentelijk aangesloten als ambassadeur van de stichting De Voetbaldroom. Deze organisatie zet zich in om mensen met een beperking de kans te bieden om te kunnen voetballen, ongeacht hun fysieke of mentale uitdagingen.

Met een indrukwekkende carrière als doelman voor zowel PSV Eindhoven als het Nederlands elftal, heeft Hans van Breukelen altijd een diepgaande passie voor voetbal gedeeld. Na zijn actieve voetballoopbaan heeft hij zich ook buiten het veld ingezet om het voetbal toegankelijker te maken voor iedereen. Zijn betrokkenheid bij De Voetbaldroom toont zijn voortdurende toewijding aan dit doel.

De Voetbaldroom werd opgericht met als missie om de inclusiviteit van voetbal te bevorderen, zodat mensen met een beperking de voordelen en plezier van deze sport kunnen ervaren. De stichting biedt diverse programma's en evenementen aan, zoals aangepaste trainingen en toernooien, om mensen met verschillende beperkingen in staat te stellen om te genieten van het spel. Door Hans van Breukelen als ambassadeur aan boord te hebben, hoopt De Voetbaldroom hun boodschap verder te verspreiden en meer steun te vergaren voor hun initiatieven.

In een verklaring over zijn betrokkenheid bij De Voetbaldroom zei Hans van Breukelen: "Voetbal heeft mijn leven verrijkt, en ik geloof sterk in de kracht van deze sport om mensen samen te brengen en positieve verandering teweeg te brengen. Het is een eer voor mij om ambassadeur te zijn van De Voetbaldroom en te helpen bij het realiseren van hun missie om voetbal voor iedereen toegankelijk te maken."

De stichting is verheugd om Hans van Breukelen aan boord te hebben als ambassadeur en kijkt uit naar de samenwerking om hun gemeenschapsinitiatieven verder te ontwikkelen en de liefde voor voetbal te delen met mensen van alle leeftijden en achtergronden, ongeacht hun beperkingen.

Met de steun van Hans van Breukelen en andere betrokkenen blijft De Voetbaldroom streven naar een inclusieve voetbalwereld waar iedereen de kans krijgt om te schitteren op het veld, ongeacht hun beperkingen. Samen werken ze aan het realiseren van dromen en het versterken van de banden binnen de voetbalgemeenschap.