Ben jij een echte PSV supporter?

15 december 2023

Ben jij en rasechte PSV-supporter met een rood-wit hart?
Mis je ook onze clubkleuren in het stadion, niet alleen tijdens zomerse hoogtepunten, maar ook in de wintermaanden? En voel je het gemis van het Philips-logo op de borst, dat ons herinnert aan de rijke geschiedenis van de Philips Sport Vereniging? Als dat zo is, heeft de Skiete Willy podcast een betekenisvolle actie opgezet, waar jij deel van uit kunt maken.

PSV Kleuren in Stijl:
Skiete Willy begrijpt de trots die gepaard gaat met het dragen van de rood-witte kleuren van PSV. Daarom nodigen ze alle mede-supporters uit om deel te nemen aan een speciale actie. Bestel jouw prachtige rode sweater, winterjas, trainingsjack of muts, en draag deze met trots, vooral in de wintermaanden. Voel de warmte niet alleen van de kleding, maar ook van het vertrouwde Philips-logo op je borst.

Betaalbare Pracht: Actie Van Supporters, Door Supporters, Voor Supporters
En het beste nieuws? Het kost bijna niks! Deze actie is niet gedreven door winstbejag maar door pure passie voor de club. Het is een initiatief van supporters, door supporters, voor supporters. En hier komt het mooie deel: alles wat er extra wordt bijgedragen, gaat rechtstreeks naar het goede doel "de voetbaldroom".

Een Warm Gebaar voor "De Voetbaldroom"
Door deel te nemen aan deze actie, draag je niet alleen bij aan het versterken van de band met de club, maar ondersteun je ook een goed doel dat jonge talenten helpt hun voetbaldromen waar te maken. Elke aankoop draagt bij aan het realiseren van deze dromen, en dat maakt het dragen van de PSV-kleuren nog betekenisvoller.

Samen Sterk: Van Supporters, Door Supporters, Voor Supporters
Deze actie is meer dan alleen het kopen van kleding; het is een uiting van saamhorigheid. Het is een oproep aan alle rood-witten om samen te komen en de club te vertegenwoordigen. Of je nu in het stadion zit of thuis de wedstrijden volgt, laat je kleuren zien en voel de verbondenheid met je mede-supporters.

Bestel Nu en Maak een Verschil
Wacht niet langer en bestel vandaag nog jouw PSV-supporterskleding. Verwarm jezelf in de wintermaanden met de trots van PSV op je borst. En onthoud, elke bijdrage, groot of klein, gaat naar het goede doel "de voetbaldroom". Laten we samen een verschil maken, van supporters, door supporters, voor supporters!